szept
03

Event #1

Program ideje: 8pm / Helyszín: London, UK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget velit eu ipsum viverra dapibus. Integer pretium nisi at eros tincidunt porta. Pellentesque feugiat, odio non imperdiet vestibulum, erat orci viverra eros.

Program leírása

okt
04

Gesztenyenapok

Program ideje: 10 óra / Helyszín: Velem

Talán soha ilyen korán nem került még megrendezésre a Velemi Gesztenyenapok!

Több tényezőt kellett a rendezőségnek figyelembe vennie, melyek alapos megfontolása után döntöttünk az október 04-05-ei hétvége mellett.

Terveink szerint október 11-12-én lett volna a Velemi Gesztenyenapok, de a Köztársasági Elnök Úr október 12-re, vasárnapra tűzte ki az őszi önkormányzati választásokat. Tehát ezen a hétvégén nem rendezhetjük meg. Az utána következő hétvégék nem lennének ésszerűek, hiszen október 18-án, szombaton munkanap (október 24, pénteket dolgozzuk be!) lesz, az azt követő hétvégén 25-26-án pedig Kőszegen az Orsolya napok elnevezésű rendezvény kerül megrendezésre. Nekünk sajnos nem maradt más időpont csak az október 04-05. Idén az Őrségi Tökfesztivált is előbb, szeptember 27-28-ai hétvégén tartják. A természet idén pár héttel előbbre tart, ezért bízunk benne, hogy lesz elég jó minőségű gesztenye a rendezvény idejére Velemben!

Bízunk a Velemiek és Kedves Vendégeink megértésében! Szeretettel várjuk Önöket!